Nieuws

11 mei 2020

Goed nieuws!
Vanaf 11 mei is de ayurvedische praktijk in gezondheidscentrum Surya weer voorzichtig open en mag ik u weer ontvangen voor consulten en behandelingen.
Omdat het Coronavirus nog steeds actief is, zijn er vanuit de beroepsorganisatie bepaalde spelregels opgesteld voor uw en mijn veiligheid. Deze worden nauwlettend gevolgd en kunnen steeds worden aangepast afhankelijk van de ontwikkelingen.

De volgende spelregels worden gehanteerd:

 • Tijdens het maken van de afspraak stel ik een aantal vragen (Triage) waardoor ik weet of behandelen veilig kan en zelfs vlak voor de daadwerkelijke afspraak doe ik dit om te checken of er iets is veranderd;
 • Mocht op de dag van de afspraak u of een van uw gezinsleden symptomen hebben van verkoudheid, koorts of griepachtige verschijnselen, blijf dan thuis.
 • U wordt geacht uw afspraak te annuleren of contact met me op te nemen om dit te bespreken. Tot nader order worden deze annuleringen, ongeacht of deze tijdig zijn, niet in rekening gebracht.
 • Ik plan mijn afspraken zo, dat er geen gebruik gemaakt hoeft te worden van de wachtruimte. Kom op tijd, maar niet te vroeg. Bij de deur ontvang ik u en neem u mee naar de praktijkkamer.
 • Het toilet is tijdelijk niet te gebruiken.
 • Kom zoveel mogelijk alleen, laat uw partner thuis.
 • Neem zo min mogelijk spullen mee en stopt u uw spullen die noodzakelijk zijn, weg in uw tas of jaszak.
 • Voor en na de behandeling was ik mijn handen en onderarmen met desinfecterende zeep; de behandeltafel is zorgvuldig gedesinfecteerd.
 • Na iedere cliënt worden contactpunten zoals de deurklinken, deurbel en armleuningen van de stoelen schoongemaakt. Raakt u zo min mogelijk aan in de praktijk.
 • Het gesprek tussen ons vindt plaats op 1,5 meter afstand.
 • Indien u zich er niet goed bij voelt om te komen voor een consult, dan is een telefonisch- of video-consult ook mogelijk. Ik houd dan op afstand ‘een vinger aan de pols’.

Regels waar we ons aan houden voor uw en mijn gezondheid
1. Geef geen handen.
2. Bij binnenkomst wassen we beiden onze handen.
3. Volg de aanbevelingen van het RIVM volgens de laatste stand van zaken.
4. Houdt er rekening mee dat de toiletten niet in gebruik zijn. In uiterste nood vinden we een oplossing, waarbij de hygiëne extra in acht wordt genomen.
5. Raak zo min mogelijk aan in de praktijkruimte.
6. Uw spullen (telefoon, sleutels etc.) stopt u weg in uw jaszak of tas;
7. Kom niet te vroeg op uw afspraak; bij de deur wordt u opgevangen en begeleid naar de praktijkruimte.
8. Houd zo veel mogelijk minimaal 1,5 meter afstand tot uw behandelaar en andere mensen. Geef elkaar de ruimte; ook in de loopruimte van gezondheidscentrum Surya.
9. Nies of hoest in een papieren zakdoekje, dat u meteen wegwerpt in de prullenbak. Heeft u geen papieren zakdoekje, dan niezen of hoesten in uw elleboog.
10. Na niezen of hoesten handen wassen met zeep of desinfectiegel.
11. Betaling vindt plaats via overschrijving na ontvangst van de factuur (geen contante betaling of pinbetaling mogelijk).

Disclaimer
Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen blijft de kans, hoe gering ook, bestaan dat u besmet raakt in de praktijk of op weg hier naartoe. Met het maken van de afspraak gaat u akkoord met dit risico.

 

14 maart 2020

Wegens maatregelen ivm het Corona virus worden er tot 6 april geen behandelingen gegeven.
Wel is de telefonisch en online contact mogelijk en kunt u zeker terecht voor uw vragen en inplannen van behandel- en consult afspraken voor de periode hierna.

Online of telefonische consulten gaan wel door en hiervoor kunt u ook een afspraak maken.

Veel gezondheid gewenst voor u en uw dierbaren.

Vergeet niet: Het geluk zit in kleine dingen!

“Moge alle wezens overal gelukkig en vrij zijn, en moge de gedachten, woorden en acties van mijn eigen leven op enige wijze bijdragen aan die vrijheid voor allen.”

Mantra     Lokah Samastah Sukhino Bhavantu